Alla inlägg den 1 april 2010

Av Michael Rosell - 1 april 2010 20:40

Det skall bli så skönt med 4 dagars ledighet. Precis vad jag behöver. Lite surt är det dock att M jobbar nästan hela helgen, kommer hem på söndag först.

Storhandlingen gjordes i går kväll framför datorn och i eftermiddags levererades maten hem till dörren. Det är så skönt att slippa handla inför en sådan helg som detta....

Sonen skall ha kompisar hemma fram till onsdag så det kan väl behövas lite mat i helgen, men på lördag får de fixa maten själva för då är jag bjuden på middag hem till päronen... Familjen S är också bjuden.

Xanto blir bara bättre och bättre, han är lugnare, sover längre på mornarna  och börjar lyssna till kommandon på ett bra sätt. Matte var lite orolig över att få en gnällig och pipig liten skit som gjorde allt tvärt emot men han går helt klart åt rätt håll. Han är fortfarande lite osocial men det bättrar sig väl också. I dag har han varit hos syster yster Xera, det var väldigt poppis. Skönt att få busa av sig med någon i sin egen storlek. Zelda är ju något bufflig och nu får man vara lite rädd om hans leder. I tisdags klarade han dock att gå runt Munksjön, tog cirka 1 timme. Funkade alldeles utmärkt, inte mycket reaktion mot övriga människor eller hundar, t o m Zelda höll truten  . På måndag skall vi ut och försöka oss på att spåra med hjälp av A. Skall bli spännande att se hur han hanterar detta. Snart är det även dags att börja dra ner på middagsmålen och fylla på morgon och kväll istället. Han fyller 6 månader den 19 april så det är väl dags. Zelda fyller 8 år samma dag, den gamla tanten.



  

Ovido - Quiz & Flashcards