Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Michael Rosell - 22 januari 2010 22:16

och champangne, det är grejer det en helt vanlig fredag!! Måste man alltid ha en anledning till att festa till det lite ibland? Tycker inte det, och tydligen inte min man heller   , han var på en intervju idag på ett logistikföretag och kände sig rätt så manglad efter det. Då behövs lite champangne!!


I dag hade vi miljöträning. Vi åkte till Klämmestorp för att titta på lydnadstävlingar. Steffie tävlade sin Loka toka, debut i Elit. Gick väl sådär men jag tror att hon var nöjd ändå. Loka hade fullt upp med att tömma ridhuset på hästskit, det är ju så smaskens! Xanto tyckte det var urspännande med ny miljö. Massor med hundar och nya människor. Han ville gärna busa med varenda en han träffade. Tur att han är social. Men nu skall vi också träna honom i andra miljöer, stan, bussar, hästar och åka hem till andra människor. Vi börjar med detta på söndag då vi är bjudna hem till sonens kompis och hans mamma på middag. Det blir säkert nyttigt.


Xanto höll på att skrämma livet ur husse tidigare i dag. Han satte sig på kanten till trappan (grinden var inte för) och skulle klia sig bakom örat. Det blev inte bättre än att han rasade ner 4 trappsteg innan han hittade balansen igen. Jag vet inte vem som blev mest rädd, Xanto eller husse. Husse blev blek om nosen i alla fall, men Xanto verkade inte ha tagit någon skada utan skuttade glatt vidare ner för trappan och sedan upp igen.

I morgon är det lördag och jag hoppas på en sovmorgon, trot om en vill!!

Ovido - Quiz & Flashcards