Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Michael Rosell - 4 februari 2010 21:33

har lille Xanto. Han har varit lite röd i ena örat i ett par dagar nu så i dag var vi hos veterinären. Extern otit (svamp) var diagnosen. Så nu har vi fått droppar som han skall få i örat morgon och kväll. Han tyckte att det var ganska spännande hos veterinären, mest spännande var en gunghäst som stod i väntrummet. Det tog ett tag innan han gick fram och nosade men hela tiden på sin vakt, den kunde ju bitas! Annars tyckte veterinären att han var i god form. Jag passade även på att väga honom, 12,3 kg. Helt enligt kurvan.

Han protesterade inte så mycket när han fick dropparna i örat men tyckte nog att det var lite läbbigt efteråt, men han vänjer sig nog - han skall få dropparna i 14 dagar. Det är ingen billig historia att gå till veterinären, 760 kronor för undersökning, lab och medicin. Men men.....


I morgon skall vi titta på färg/tapet så vi äntligen kan komma igång med att göra om nere i gillestugan. I helgen skall vi till IKEA och köpa skrivbord och lite förvaring mm. Skall bli skönt att få lite ordning i det rummet. Det är svårt att få till det bra eftersom det är en stor trappa mitt i rummet och inga fönster. Vi har försökt sedan vi flyttade in men gör nu ett nytt försök.


Nu är det dags för kvällsrundan med hundarna och i morgon är en annan dag:-)

Ovido - Quiz & Flashcards