Alla inlägg under januari 2010

Av Michael Rosell - 2 januari 2010 20:50

närmar sig. Tidigt i morgon bitti bär det av mot Sälen. En hel vecka med skidåkning, After Ski, bastu, god mat, vin, öppen spis. Precis vad som behövs innan det är dags att ta nya tag inför ett nytt år.


Med 4 personer och en hund + all packning så är bilen överfull - ja det är bara förnamnet. Tänk om vi inte hade takboxen!! Nästa gång får vi nog hyra en buss eftersom vi har två hundar med oss då . Fast då kanske sonen har körkort och kan köra själv ;-)


Vår lilla visp Xanto har visst lämnat ett tassavtryck i gårdagens inlägg. Han har tydligen blivit både vegeterian och blivit översprungen av ett grått expresståg! Han verkar ju ha det väldigt jobbigt..... Tror inte att det går någon nöd på honom alls!

Av Michael Rosell - 1 januari 2010 13:52

Ett nytt år har börjat och det började bra. Det gamla slutade bra också.

Mysigt att fira nyår med vänner långt ut i vinterskogen på Lönnsås. Först en lååång promenad som slutade med korvgrillning nere vid sjön. Sedan middag med mycket god mat och dricka. Alla 13 människor och djur (4 hundar, tyvärr inte våra dock) stortrivdes. De flesta år har vi spelat TP men i år blev det Wii sport, sonen och jag kämpade mot varandra i bowling och jag ledde fram till sista serien då ungskrället gjorde tre strikar på raken... så nu skall vi inhandla ett själva så jag får ta revansch.


Vi blev kvar över natten och startade dagen med en god frukost och sedan ytterligare en skön promenad i skogen.

Nu har husse åkt till Nässjö för att hämta hem Zelda. Xanto skall ju stanna kvar denna veckan, vi åker till Sälen på söndag. När vi lämnade honom i går var det fullt ös i valpflocken. Han brakade rätt in för att tala om att han var minsann störst, bäst och vackrast.. men blev ganska snart nerplockad på jorden igen av syskonen som inte hade riktigt samma uppfattning. Här har han att göra under veckan!  

Undrar om han känner igen oss när vi hämtar honom??


Nu skall jag iväg och fira en kompis som fyller år i dag. Vi gratulerar henne alltid i samband med nyårsfirandet men nu fyller hon hela 40 så det blir under lite mer ordnade förhållanden hemma hos henne ;-)


Full fart in i 2010


Ovido - Quiz & Flashcards